Despre noi

Bun venit !

Firma noastră a aparut din dorinţa de a încerca să oferim pentru cumpărătorii noştri un preţ cât mai favorabil şi un sortiment cât mai larg de produse. Oferim piese de schimb şi accesorii pentru ambarcaţiuni, începând cu piesele banale până la părţi esenţiale. Totodată am început să lărgim sortimentele noastre în categoria de accesorii ambarcaţiuni. Am început cu vânzarea a câteva repere, iar acum oferta noastră numară câteva mii.

Puteţi găsi prin oferta noastră materiale şi accesorii pentru întreţinerea şi exploatarea în condiţii optime a ambarcaţiunilor şi motoarelor nautice. Magazinul nostru este situat în Tulcea, în vecinătatea Dunării, zona industrială,  str. Portului nr. 40.

Colaboratori

Marinescu Trading Company, mulţumeşte tuturor celor care au încredere în noi şi dorim să oferim seriozitatea şi profesionalismul de care au nevoie. Am reuşit să câstigăm clienţi numeroşi şi să ne impunem ca un furnizor serios pe piaţa accesoriilor ambarcaţiunilor nautice.

Clienţii noştri sunt foarte mulţumiţi şi întotdeauna apelează la noi cu încredere pentru a achiziţiona produsele şi serviciile oferite. Număraţi-vă şi dumneavoastră printre clienţii sau colaboratorii noştri. Nu rataţi această ocazie şi contactaţi-ne imediat.